Skip Navigation LinksOpen-Courses
  • Arzum'la Lezzet Atölyesi

    Birlikte Pişirelim! Birlikte Yiyelim!
    3 Saat, 6 Saat .. 30 Saat
    Detaylar Başvuru
    Mutfak İsim / Kod Numaralarıİçerik
    (İtalyan Mutfağı) 11
    Bruschetta, Chicken Parmegiana, Domates Soslu Tagliatelle, Cannoli
    (İtalyan Mutfağı) 12Focaccia, Dana Carpaccio, Patlıcan Dolgulu Tortellini, Damla Sakızlı Panna Cotta
    (İtalyan Mutfağı) 13Kuru Domatesli Roka Salata, Pizza Çeşitleri, Tiramisu
    (İtalyan Mutfağı) 14
    Gnocchi, Saltin Bocca Alla Romana, Torta Caprese

    (Fransız Mutfağı) 21Kırmızı Şarapta Poşe Yumurta, Mantar Sos, Kruton; Çıtır Derili Tavuk Göğsü, Sarımsaklı Kereviz Püresi, Glaze Havuç
    (Fransız Mutfağı) 22Pancar Tarta, Keçi Peyniri; Ördek Göğsü, Mor Lahana, Patates Püresi; Parfait
    (Fransız Mutfağı) 23Somon Tartar; Bonfile, Patates Graten, Ispanak, Jus; Chocolate Fondant
    (Fransız Mutfağı) 24Vol Au Vent Tavuk Supreme; Somon, Glaze Patates, Kuşkonmaz, Sauce Bernaise; Poşe Armut
    (Artisan Ekmekler) 31Ekşi Mayalı Ekmekler (Ekşi Maya, Ekşi Mayalı Tambuğday Ekmeği ve Ekşi Mayalı Beyaz Ekmek Yapımı
    (Artisan Ekmekler) 32Türk Ekmekleri (Ekşi Mayalı Francala (Beyaz Somun), Bazlama ve Lavaş Ekmek Yapımı
    (Artisan Ekmekler) 33İtalyan Ekmekleri (Focaccia Ekmeği ve Rosetta Ekmeği Yapımı)
    (Artisan Ekmekler) 34Fransız Baget Ekmek ve Brioche Ekmek Yapımı
    (Dünya Mutfakları) 41Sopa De Tortilla, Qesedillas Con Chilorio De Pavo, Mouse De Tequila
    (Dünya Mutfakları) 42Panzenella, Risotto Melanzana, Soffiato Caldo
    (Dünya Mutfakları) 43Ebi Tempura, Sushi, Grandiflora
    (Dünya Mutfakları) 44Miso Soup, Sweet and Sour Chicken, Fried Banana
    (İspanyol Mutfağı) 51Gambas Al Ajillo (Sarımsaklı Karides), Albondigas Salsa (Köfte), Pulpo A Gallega (Ahtapot), Patatas Bravas Con Allioli (Sarımsak Mayonezli Patataes)
    (İspanyol Mutfağı) 52Gazpacho, Sebzeli Paella&Deniz Mahsüllü Paelle
    (İspanyol Mutfağı) 53Levrek Ceviche, Pollo Al Chilidron (Tavuk Yemeği), Croquettas (Kroket), Tarta De Santiago (Bademli Kek)
    (İspanyol Mutfağı) 54Leche De Tigre, Empanada (Börek), Chuletas De Cordero (Kuzu Eti), Churro Con Chocolate (Tatlı)
    (Vejeteryan Mutfağı) 61Salata&Meze (Passard Salad, Falafel&Tabuleh Humus Soslu, Pirinç Yufkasında Sebzeli Börek ve Aranici
    (Vejeteryan Mutfağı) 62Raw Pancarlı Ravioli, Vegan Pizza, Somon Tartare, Raw Carrot Cake
    (Vejeteryan Mutfağı) 63Garam Masala&Tikka Masala, Samosa Böreği, Bitkisel Süt Yapımı, Bitkisel Sütlü Hindistan Cevizi Parfe
    (Vejeteryan Mutfağı) 64Somon Gravlax Pancar&Havuç, Ramen, Ispanaklı&Patlıcanlı Quiche, Aquafaba
    (Uzakdoğu Mutfağı) 71Sushi (Bölgesel chinese, Japan)-Nigiri, Sushimi, California Rolls, Spider Rolls
    (Uzakdoğu Mutfağı) 72Domatesli Yumurta Çorbası, Dumpling (Karidesli-Tavuklu-Kıymalı) Çin Mantısı
    (Uzakdoğu Mutfağı) 73Noodle (Tavuklu-Karidesli), Ballı Muz Kızartması
    (Uzakdoğu Mutfağı) 74Thai Çorbası, Tatlı Ekşili Susamlı Tavuk, Japon Pilavı
    (Pınar'la Lezzetli Tatlılar) 81Profiterols-Eclairs
    (Pınar'la Lezzetli Tatlılar) 82Fırınlanmış ve Normal Cheesecake
    (Pınar'la Lezzetli Tatlılar) 83Gateau Yapımı
    (Pınar'la Lezzetli Tatlılar) 84Tiramisu
    (Çikolata Sanatı) 91El Yapımı Trüfler
    (Çikolata Sanatı) 92Kalıplama Teknikleri ve Spesiyal Çikolata Yapımı
    (Çikolata Sanatı) 93Kesme Ganaj Yapımı ve Çikolata Kaplama Teknikleri
    (Çikolata Sanatı) 94Sacher Torte Yapımı
    (Glutensiz Mutfaklar) 101Glütensiz Pastacılık (Glütensiz Yaş Pasta Seçeneklerinden Modern Sunumlar (Meyveli, Çikolatalı, Fıstıklı)
    (Glutensiz Mutfaklar) 102Glütensiz Unlu Mamüller (Coffee Break Atıştırmalıklar, Simit ve Türevleri, Cookies Çeşitleri, Tatlı ve Tuzlu Atıştırmalıklar)
    (Glutensiz Mutfaklar) 103Glüten Free Workshop (Mısır Kırığı Çorbası, Kırmızı Kinoa Salatası, Fesleğen Ezmeli Glütensiz Tavuk, Yabanmersini Aromalı Chia Sütlacı)
    (Glutensiz Mutfaklar) 104Glütensiz Ekmekler (Hellimli; Darı Unu ile Patatesli Biberiyeli; Kuru Üzüm ve Cevizli A plus Glütensiz; Keçi Peyniri ve Kurutulmuş Domatesli, Zeytinli Ekmekler, Biberiye, Fesleğen ve Taze Otlarla Karamelize Soğanlı Focaccia

    "NOT: Gerçekleştirilecek mutfak günleri sabittir. Tarihler veya içerik değişebilir. Yeterli sayıyı doldurmayan mutfaklar açılmayabilir. Kayıt yapan kişilerle, dolan kurslara katılım gerçekleştirebilmeleri için tekrardan iletişime geçilir".

    Nisan-Mayıs Takvimi



 

DAÜ Web Siteleri